The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Blouse | PlusSize ( 44 , 46 , 48 , 50 ) | Murah |
Assalamualaikum & goodmorningafternooneveningnight 

Hai :) , lama gila tak update sebab buzy lah sangat kan :p . Hari ni pergi jalan2 beli sikit2 baju untuk next sem dengan raya haha , tiba2 datang idea nak niaga .. Hmm sebenarnya dah lama dah cadang tapi tadi rasa semangat betul hihi . 




[[ info gambar : google :p ]] . 

more info :-
Whatsapp : (( 017-2047207 ))
Twitter : eyfshs

Baju plus size , (( 44 , 46 , 48 , 50 ))
Harga RM 48 sehelai !
RM 88 dua helai !
RM 130 tiga helai ! termasuk postage :D

Macam ni ...
 kalau COD : area putrajaya sahaja . In Sha Allah , kalau nak boleh hantar :D

Jangan tekan [X] lagi... Harga boleh lagi2 kuranggggggg....
Jika beli lagi2 banyak , dengannnnnnnn wujudnya Group !
Kita boleh buat group WhatApps :D nak join ? boleh DM di TWITTER  @eyfshs . jangan malu jgn segan . xD

terutama yang mencari baju plus size . ( size : 44 , 46 , 48 , 50 ) . 
yang 42 ke bawah ,Fatin x janji lagi ( sebab xde pengelaman lagi ) . In Sha Allah kalau ramai permintaan , fatin akan buka satu group untuk kamu :D . Apa apa pun nak info boleh je Whatapps  / Twitter .Kalau free Fatin akan reply . Yang nak join sila DM / WS sebelum 25 May 2015 . Misalnya korang terbaca ni time dah expired :p , boleh je cube2 tanye , mana tahu rezeki korang ada :D 



Labels: , , , , , , , , , ,


Written by me at 21:33 | 0 Grey(s)