The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW


Hey all,hari nie aku nak nyanyi ^^ meh dengar-2
~Setelahku pahami,
ku bukan yang terbaik,
yang ada di hatimu,
tak dapatku sangsikan,
ternyata dirinyalah,
yang mengerti kamu,
 bukanlah diriku...

*please muntah-keluar-tulang-cicak-^^
-,- sampai hati :p

Haha,ngekkss aku tetibe layan lagu cemgitu hari nie. Ohhh yeahh,korang nengok tak cite "Kelas Kau fatinMaria" bukan iklan la Drama leww.Tengok tak? phewww' bagi yang tak tengok tuh rugi coz hari nie last epi,hehe tpi jgn risau astrokan buleh ulang-ulang-ulang-ulang tahun depan pon buleh nengok lagi ^^

Lagu yg aku nyanyi tadi tu.act lame dh aku cari.Sampai aku fedup nak cari lagu tu.Time aku tngah nengok citer Kelas Kau Maria,at last-2 ade lagu tuh phewwww' bestt woo.Jadi aku tunggu credits citer tuh sbb selalunye setiap drama or filem or cerita mesti kat bhg,credits tuh ade nme-2 lagu kan.Aku pon tunggu dan cari,namun tak ku jumpa =/ haha jadi saje meraban kat youtube.Aku tuleh "Walau ku masih mencintaimu"phewww' ayat tak buleh blahhh.tak buleh blah pon aku jmpe juga.Tajuk dia Bukan Diriku. -,- punye lame aku cari rupenye itu tajuk dia. Puuihhh. O.o daa jauh aku melalot nie -,- ahakz~ ade aku kesah.



Motif aku buat posto nie coz,nak tayang lagu baru nie.heee ^^ pishhh (y) lagu nie jiwang sikitkann? wooo,salah ke? biar le aku nak melayan lagu cemgini ! Well apa salahnye Alien ._. yg tade perasaan nie nak melayan lagu sentimental :p hehee

can't wait my galaxy ^^


Written by me at 00:00 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>