The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

4 Perd 1

Hyeep-2 aku datang dengan janji-2 palsu #Puihh.
Semalam aku type nak buat posto pasai new school aku kann ;> so, here we go ~

Aku tak sangke aku masuk sekolah tu sebelom Raye Cina,aku ingat aku masuk sane lepeh raye cina ><' and aku tak expert pon yg aku dpt sekolah tuh.Sbb mse daftar aku men-2 je daftar ~ last-2 dpt. Sebelum dpt tuh mak aku ade pesan,lau dpt mane-2 tawaran pergi duduk je sini. Tapi lepeh dapat tawaran tu,ayah aku suruh pergi hahax dia ckp semua dia belanje ! wooot-2 itu lew yg aku pergi. Tade la act, sbb aku nak blajor beli kari sendiri.Asyik mak aku je buat kari, ape salahnye aku nak beli kari sendiri.

Sekolah baru aku? syokk wa cakap lu. Syok sbb ape entah err.Nk ckp cikgu dia beshh-2 ? aku bru masuk situ mne nk kenal cikgu2 situ.Nk cakap skola tuh cool? mmg cool sbb tangge dia cerun gila *baik tak yah ade tangga <--overall tangge dia ohsem~. Chill man bukan senang nak dpt sekolah yg ade tangge cemgitu,sekolah kau ade? ade xD Bebudak kat sane pheww' baik gila lau sembang semua pakai saya awak kita so, tak heran la lau one day aku update blog gune semua tu n chat dng kome pongg cemgitu.Aku stay situ ,eventho baru dua hari.. buat aku jadi budak baik :D siyies aku citer.Kat sne aku mmg gila baik arghh. Kalo nyamuk tuh mmg tak berani nak gigit la *mmg tak berani nk gigit aku pakai perfume playboy mmg kne la dia lau gigit aku.# puuihh ayat aku tak boleh nk bajet lagi ke? 

Tadi aku pergi skola,nak hantor buku ICT~ haha then ambik buku kerje aku dng jmpe kawan aku <--- nmpk sangat ade makne.Tapi ade aku kesahh? Aku jumpe geprengg aku,aku kasi hadiah kat dia haha hadiahh? idak le lebih kurang mcm present je *muka annoying*  tapi kan sedihh la~ aku dpt jumpe geprengg aku yg tuh je! Yg satu lagi tu sekolah lainn jauhh woo.So,passs-2 jela present tuh kayy. :">

Kat sane aku gila-2 rindu nak update blog mcm-2 idea nak tulihh.Tapi bila dah sampai rumah maleh nak update. Aku rindu nak online pesbuk lame-2 mcm dulu-2 haha  so,jgn pertikaikan bila kat pesbuk aku punye lampu asyik kaler ijauu xD <-- daa merapu ke laut n lari dari tajuk! haaiiik tak kisahh xD

Budak-2 kelas aku yg baru? semua friendlly comei-2 gitu.Dalam rmai-2 yg ber saya awak kite kamu tuh ~ nasib baik la ade budak,satu kepale mcm aku~ Nama dia Alisa dia satu dorm dng aku seblh-2 je katil n dia talkactive dia.Haha,tpi aku lagi gila dari dia.Tapi maleh nak tunjuk sangat gila tuh ~ daa leh Hops.bahagia dekat je dng sekolah aku ;"> high risk. ayat sadiss.

Ouhh yeaa hw aku tak siap lagi haha padahal tinggal print je. ><' 
Lagu blog aku~ haha act,aku nak letak lagu yg seday-2 or sadis-2 bagi sbb nak bagi manjung banjir.Tapi, takdew so,aku letak la lagu lain.Lagu yg membawa hati yg lara! haha puuihhh. #tak rock r .<-- feeling lebyehh. 

p/s : bila anak Tan Sri nak add pico aku? aku nak ducati sebijik nie . waiting outside theline.



Written by me at 18:08 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>