The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Babaiiii Geprenggg~

*Test Sound* Aku, menyayangimu.Dengan, tulus dan jujur tapi ku rasa kau TIDAKK!!! Kita, makin BERPISAH walau dibilang sayang !@#$% <-- padah test sound!!  .-. haha act,tade kene mengena~ 

Pssstt-pssstt pooooottt~ Nengok tu divier aku comelkan puseng-puseng xB siap ade tuleh Bye Bye <-- siallah ayat tuh mencikk mencikkk errr. ><' *sambil hentak kaki dng gedikss yuuuuh. :'/ sob sob sob.Lepeh raye china nie aku nak berambus dari Manjung! wuahahaha padahalkenehalau cheewaaa,idak lew. Aku nk pindah sekolah weeeyuuhuhu. waklu tak yah nak wuuuhuhuhuyeeehoho la sangat.Lau aku pindah sape nak tolong sepakkan Beshhpreengg aku tuh? Sape? Sape? sape yg nak tolong sepakkan sila mempunyai muka yg sama macam aku <-- kay merapu meraban ^^  Hek lantak err ade aku kesahh boooyahhhh ;'* 

*Lap tear drop pakai langsir* <--jgn report kat mak aku karang beta sula kauu.kesah lagiii? *melampau betui beta ni. xP . Lau blog aku ohsem kann feeling-2 gitu.Act,nak buat beshhperengg aku nages,bior Manjung banjir so,dorang boleh ikut aku huahahaha. <--wekkk gedikss le geperengggg. Omjayyy,aku nak pindah sekolah nie, ade sape-2 rindu aku tak nanti??? annyonee?? *bunyi cengkerikk* pulzz bunyi oinkoink. Phewww,ramai sial tu le aku nak berambus dari Manjung wink-2~ Chiky hour huahaha puuihhh. 

Carta Kehidupan BihaFatinFaezah.

Biha - Balik kampung menanam sayur.= SMK Dato' Seri Kamaruddin.
Faezah - Menjadi cleaner terbaeekkkk = SMK Seri Manjung.
Fatin(aku arr tu,boo sikit ) - Menjadi pelarian akibat dibuang kerja = SM Teknik Brash <- gedikss yuhh

*nama sekolah aku peliks sikit dripade skolah geperengg aku!! well pelarian terhensom ler kate kan xD*<--tercabut gigi palsu nenek i lau dia baca nie ;">

Weeewuhhh,banyak juga aku menaip nie.Haha bese arr nak kasi kome membaca.Mybe last update aku untuk minggu nie <-- padahalnakberambuslepehrayachina. dasar PEMALAS ^^ mmg aku malah nak update blog pongg,so kesah-3???? tipu le kome kesah tadi aku tnye sape rindu aku,kome diam je cengkerik je yg rindu aku sob sob sob~ <-- gedikss merajuk konon campak kat kandang harimauu karang terkencing kau dalam seluarr puuihh.

Tadi,geprenngg aku call aku weewuhhh.Blablabla,dia ckp jgn le lost contact~ haha okengg mmg takkan lost contact punya myehhh. *kejap lagi nak block fb dia. haha puuihhh kejam myehh. Siyes,aku ponngg tak maww lost contact karang xde pulak orang yg buleh aku sepak laju-2 haha ^^ Ohhh hah ouhohh ouuhhoohh.... aku nak kasi sumting kat geprengg nie tapi bila masa nak gantung diri sesama tuh takde arr. Eee mencik mencikk err cemgini *sambil lambung mugg* hewhew :"> 

Lagu blog aku yg pertama tu, sepatutnya bukan aku yg nyanyi hahaha xD
Lagu blog yg kedua mmg patut pongg aku nyanyi.
Lagu blog yg ketiga? maaf tiada. Beshh ann lagu blog aku yg nie.Kompom Manjung banjir <--hamboii mulott xD

Sekarang tengah practise hidup tanpa lappie n henpongg.Karang dah lame sikit aku nak mintak bawak lappie dng henpongg.Btw,lappie aku wosak errr screen dia pecahh vavi myehhh haha xD

Written by me at 18:44 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>