The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Chaching-Chaching ;">

Woot-woot, dah 2012 kan? haaisshh dah tue aku nie but, im sweet sixteen haha puuih ;'> hoyeahh,ape azam kome? azam aku? haha banyak wehhh. Macam-2 ler.. hikhikkk.

Aku tak sabar nak pergi sekolah nie, aku excited nak tahu kelas aku,kelas mate aku,nak jadikan sape orang gaji baru :D mcm tahun yg lepas-2 le :p tpi tahun nie aku excited nak tahu kelas sesangat.Yela selalu dpt tahu kelas bila hujung-2 sekolah nk abeh,yg nie pulak dpt tahun kelas awal-2 tahun pertama omjayyy.. 

Ramai kenkawan aku pindah sekolah!! ade yg pergi teknik/vokey/spbt/mrsm/ect!! termasuk beshhpriengg aku omjayyy bosangg le nanti -.- Kalo aku kira yg pindah kat sekolah baru tuh mmg tak cukup jari kakitangan le :p hehe. So,next year sekolah aku tuh tak ramai murid le?? aku dengar ade budak sekolah lain akan masuk ke sekolah aku tuh -..- ngekss le. Kawan aku pon ade yg nak pindah sekolah manjung!! hoyy buat penuh je lah hikkhookk

This year aku nak change banyak myehh! haha banyak ke? ade lah banyak :p
aku nak tukar style aku? omjayyy style? haha yela aku nak tukar style! i mean fashion aku, puuihhh kau fashion! haha  tade le bnyak mne so-so jorr :p asal pulak aku meroyan nak tukar style? maiigoodd sawan ke? hehe idak le.Lu tau tak aku memang nak try style tuh since lepas PMR! ala lebih kurang nak dekat hujung tahun le,malangnye tak ketersampaian pffflttt. Tahun ni aku rase nak kaple la dengan Pashmina,maleh le dengan shawl.U know y? sebab style yg aku nak try tuh mybe lebih sesuai dng pashmina lau shawl pon buleh tpi ramai yg buat cemgitu so aku tak suke le shame-shame nie :p

This year beg sekolah aku kaler pingggg not pig but pinnnkk hehe pas tu kan pencil case aku ade zirafah!hehe comel ngooii tpi tanduk dia senget sikit pffrrttt. Oh aku tukar url! hehe mmg x nak tukar lgi dah :) and playlist aku T.T sobsobb~ lagu jiwong-jiwong kan jiman haha xD act donno lah :p meh aku buat meraban pasal lagu kat playlist :)

Never be replace - lagu tu aku minat sbb suare dia comel hehe :p
Lara lagi - aku minat dng suare adira,haha asal x letak lagu ombak rindu? sbb lgi tu ramai yg letak kat blog so aku letak lagu ni so,tak le same kann xD
I did wrong - -,- lagu ni mcm ohsem bagi aku,sbb ..................................... so,cam tu le citer dia ;>
Can't let you go even if you die - Lagu ni bermakne buat aku haha :p sbb ................................................ haha. Btw lagu tu dng i did wrong dri 2am! aku minat kpop sbb 2am ! ;">

chatbox aku daa tadekann :"/ shedihnyeww sobsobson~ haha karang aku tukor baru piishhh ;>

Written by me at 23:27 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>