The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

ily for a thousand years...

Holla, hehe ^^ how ur days guyss~ 
Hari ni hari Isnin,so setiap sekolah meshtimesti ade perhimpunan.Except yg sekolah hari ahad.
Aku tak suke perhimpunan, siyes haha,sbb perhimpunan sekolah aku ni tak sama dengan perhimpunan sekolah aku yg dulu-ii. <-- maksud aku,tempat dia dengan suasana. Berbeza giller hehe ,dulu pheww' ohsem le perhimpunan dia -meraban seketika- 

aku punya blog ='/ tak shomel ler..aku ingat nak edit hari nie! tpi aku buzy le men pico dng nak buat hw.Tak pe la,karang-ii bila aku ade mase aku edit blog nie.. Okenggg yg shayanggg ? blog aku lah bukan kome.haha jk ;">

layan lagu aku~ woouuuoooo </3



Written by me at 14:43 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>