The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Lalala~ takde tajuk

Wewww, Rabitt melompat-2 :B  menunjukkan keriangan ^^

mulut comel : ehh,rabbit ke? aku ingat vavi. Vavi yg melompat-2 <-- lagi riang  budak nie 8B

Haiisshhh,bebudak kelas aku yg bru nie! baru ke? haha buleh le :p classmate aku tahun nie kebanyakannye yg aku kenal le. Hewhew. Ade yg dri form 3 dng aku ade yg dri form 1-4 sme kelas dng aku. Haaiikkkk stokingg betui pfffrttt.

Lepas dpt taw kelas aku semangat nak beli buku-2 sekolah~ hewhew. Ohhh yaa, cikgu form 3 aku tahun lepas dua orang je yg ngajor aku tahun nie.

Cikgu Zaroni - Tahun lepas Sej! Tahun ni Sej~
Teacher Ding Bee Fong - Tahun lepas Geografi, Tahun ni PJK!
-kedua-2 cikgu di atas ni comell-2 belake -

Tadi aku belek-2 buku math, sbb esok nak bljor math!! u know what!! mate aku julengg-2 nengok buku tuh~  kuikuikui!! tak pe esok aku bljor mnde tuh,baru aku buleh faham :D 

Budak yg duduk sebelah aku tuh comel~ nama dia Ellya. Haha.Dia budak baru, dia dulu sekolah kat dlm bessss~ sekarang sekolah kat Manjung. Kat pesbuk selalu chat dng dia, tak sangke form 4 buleh satu kelas n  duduk sebelahh~ haiikkk. ^^

Esok : Pjk Bi ICT BM MATH~ <- sikit je kann? sbb aku lupe satu lagi subjek *kertas tuh dh buang sbb esok dpt kertas baru ;">

omo,tadi kat sekolah aku tak nampak pun dia -.- aku ingat dia sekolah lain,rupenye sekolah sme! tadi mse aku on im, dia ckp dia tak nmpak aku pon kat sekolah!! *aku pon tak nampak kau pon lah sengal!! -..- haikkk,mcm vangang je.Hari ni aku tak lawan pool dng dia!! yela aku selalu menang men pool :D

excited sampai nama pon tak tulis kat buku n baju tak iron lagi~ phewww' baaaiiii


Written by me at 22:03 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>