The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Love Loser~

Sesaat kau datang,
Sesaat kau hilang,
Kemunculan dirimu,
Penuh Misteri...

Hoyeahh,lagu opening aku? wewitt haha cayo terus telinge kome ;"> Okey,ni last posto aku tok minggu nie. Sbb esok aku maleh nak update.Korang faham-2 jela lau orang yg spises malas macam aku nie ^^.Kayyy.Bout' title aku ;> 

Jujur waa cakap dengan lu,aku susah nak suke someone! tpi bila aku dah suke,aku rase mcm dah kalah!! tapi takpe aku nak jadi hebatt,nak try tak suka dia~ Bukan maksud aku nak benci dia... aku tak nak la suka dia mcm yg aku suka dia sekarangg!! sadiss tahu takk :D Pasan tak peshbuk aku,aku buat laengg sikit? mnelah kome pasan :'/ haha chill man :D U know, what.. minggu ni last je aku baik dengan kome~ minggu depan aku lagi baik dengan kome?? *ape aku meraban ni -.-

Act,aku ade satu rahsia nie... hewhew .Mase raya china tu aku balik kampung.Kampung aku yg dekat Pahang tuww.Guess whatt,aku jumpe kakak sepupu aku *padahal dia form 1 tpi pangkat dia kakak.Fuuuhhh,dia daa change myehhh.Sumpah aku jeles.Yela cita-2 aku yang dah lama aku tanam cuma tak berpeluang jee :/ Sepupu aku dah capai~ Sejak dia stay kat MRSM dia change gila,dia change mcm cita-2 yg aku tanam tuh. Ohsem kann, dulu aku dengan dia satu kepale...*bukan bercantum! and now cita-2 pon satu kepala tpi dia maju dlu. Jeles nieee :"/ aku nak gak change mcm dia.Tenang kott.Thats y la aku cakap kat kome minggu ni last aku jadi aku yg sekarang nie n gila-2 dengan korang!! cox next week aku change. InsyaAllah :"> dengan izinNya aku boleh berubah :) 

Aku bukan men-2 cakap/tuleh jer.Ape yg aku nak!! aku akan pastikan aku akan dapat semua tuh! kayy <-- memang motto idup aku xD chillmann . Manusia ni senang nak berubahh!!<-- aku pegang kata-2 untuk berubah,sebab ade perkataan senang ! kalo dah ade perkataan tuh,baru aku gila semanggat ^^Aku nk berubah jadi ape? ^^ adelah xD tpi lau korang kenal 'kakak' sepupu aku kompom dah tahu.Tapi lekk arr karang korang FaceToFace dengan aku! korang tahu lah :"> Tapi don't worry aku still rockk mcm dulu yeahhh ;'> btw,budak yg duduk kat sebelah aku name : syahirah dia rockk and perwatakaan dia mcm yg aku nak change tu lah.So,boleh geng.Dia cakap nak mintak masuk asrama lepas raya cina nie.Aku harap dia dapat la boleh satu kepala xD *kay lari tajuk.

Doodle yg aku buat :- mouse aku rosak dalaman,tu yg doodle aku ketaqq.

Pstt:// aku nak change cemgitu la.hewhew siap ade ducati. Anak Tan Sri kat pico kasi ;">
#hidup dalam perasan memang annoying.

Bythewayy,aku sedang nak padam dia dalam hati,haha puuihh.Maleh nak bercintan cintun dengan bukan anak Tan Sri.Tade kelas langsungg! Sebelah sekolah aku ade International School,so.. bnyak anak Tan Sri di sana. Kauu babaaiii.<-- phew' ayat mintak saman je.Saman? langsung aku tak kisahh.Surat saman aku belambak kat rumahh.Kau ade? ade?

Ohhyaa,aku suke kauu.Tapi hati aku tak nak kau! Hati aku nak Anak Tan Sri je..Sowww,kau kne jadi anak Tan Sri dulu lah.Adopt pon boleh.haha puuihh xD <-- jokee bebehh.To Geprengg : jom men bowlingg sabtu depangg opah belanje aku xD *time cemgini la nak abehkan duit dia. ;"> 

kbaii~ :"/







Written by me at 02:23 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>