The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Suwid Sixteen


Hey and hello~ haha okeh! aku excited nak gi sekolah nie :p
baju aku dah iron!
kasut dah isi tali 
beg dah isi pencil case dng buku note

itu je la yg perlu di bawa!! ohhh heheh huhuu hikhokk~ nengok gambar kat atas~~
weeewwuuuhhh,gediks yuhhh nengok beg i kaler pigggpinkkkk~ hehe tak lupa kepade stoking yg berwarne purple gedikss :p aku excited nak gi sekolah? haha padahal sekolah same je :'/ aku excited mcm aku form 1 dulu nie :p guess what? haha adelew ;>

hewhew, esok aku tak sabaq nak jumpe classmate aku yg baru/lame~ and aku harap esok aku dpt satu kelas dng bff aku~ boleh lew pliishhh bff aku yg satu lagi kne pindah ke sekolah lain sobsob! aku aku rancang nak sepak dia esok!! huh! nasib kau le ><' hewhew ngekss le aku :p

ok le entry aku tak panjang sngat kali nie,coz aku nak tidoq awal! well beshe lew practice bangun awal?? omjayy esok sekolah! bangun awal terus le ;P okengg bubyeee bubu~

Written by me at 22:33 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>