The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Sweetnye~ Untungla kann ^^
 



Assalamualaikum,hello-ii semua :D

Hari nie, hari selase!! aku nak tengok citer Vanila VS Cekelat~ sambil iron baju hewhew ^^
boleh ke wat cemgitu? eeighhh don't try this at toilet! O.o aku men pico tadi! Guess what,aku dpt AG ->> ameba gold~ eventho 10 je ,esok dpt lagi mne tau dpt 32565432 AG ke? Who knows *Melampau nombor tuh ;">

Makin lama makin best pulak aku bljor Math nie,Add Math pongg~ Gila kentang aarrghhh! ^^ Oh ya,cakap pasal Math~ hw math tak siap agi nie..Aku nk buat lah lepas nie ^^ Act,aku nak share sumething kat korangs-ii ~ First. Pause lagu aku yg kat bawah nie.Whatt?? korang dah pause awal-ii?? ='/ shedihhnyee itewww.Haha nvm,lagu aku mmg tak syiiookk pon. Kawan aku complain lagu blog aku buat telinga dia pekak!! Sorry kawanggg,lau aku tukar lagi pon telinga kau still pekak ;* Bace title post aku kejap*

Straight to the dart lah kan! Dah Pause lagu aku,korang play video nie~ Please Tengok!! Ohsem taww.

Ohsem kan?? hehe Ok le aku nak nengok citer Vanila Cekelat tuh~ Bye ^^


uhuk,uhuk..  best sekaip dengan kau tadi.Macam gila je hewhew :">

Written by me at 21:00 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>