The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Tuto : acane nak buat post,letak link,upload pic/vid.

Woot-2 hellow-2 mellow-2 . Lama aku tak hapdate beblog nie... Sejak di halau dari Manjung,aku tak berkesempatan nak online-2 n hapdate berbagai ;> oh ya citer-2 pasal kat sane karang aku update..

Act,aku nak buat tuto *mcm yg korang bace tittle tuh *
Tuto buat postt?? lar yg mcm aku tuleh-2 nie. Ok tutorial ni sesuai untuk newbie kat blogger.Yg daa taw tu chill la dulu,tunggu next posto haha tuuihh. :D

 *tak nampak klik lew ^^
 *tak nampak klik lew ^^

- photoshoot je,sbb aku ni maleh nak terang-2kan hehe-

TUTORIAL untuk letak link kat dlm post.


 


 TUTORIAL untuk upload pic and video kat dlm post.


Picture


Video



Wokeyy,itu jew.hehe lau yg tak paham tuh try la lagi.Tpi mesti paham kann aku gune bahase aku je ni ;p 

next post bout' my new school haha tuihh.




Written by me at 19:10 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>