The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Vokengggg ^^

Okengg, ladies dan gentelman??? hahax~ omjayy aku tak tahu pulak yg kelas buleh pilihh!!
so, guess ape yg aku pilih? vokengg haha :B semalam aku beria nak ambik sain tulen~ tapi lepas cikgu-2 kelas sain tulen buat pengenalan taubat! aku tak nak sain tulen. Kat paper tuh kene tuleh essay? kau tahu essay? esei? whatever. Aku tak suke bab menuleh-2 nie cukup-2 le BM kne tuleh! Btw,bukan le sbb kne buat esei, tpi aku rse mcm tak buleh nak bidang tuh.You know , lepas cikgu buat taklimat hati aku rse mcm dia bercakap.Dia cakap jangan ambik sain.Whadafishh hati aku ni suke menghasut ! pffrtttt. Act,mmg aku rase sikit tak sedap hati.Yela,bidang ni kne banyak membaca,menghafal,so on! seriusly aku tak suke bab-2 menghafal ^^ mcm sejarah le -..- 

Pastu yg aku risaww SPM next year je pon.Next year?? aku bru nak enjoy-2 tahun nie -.- spoil ler :/ hewhew  Kawan-2 aku ramai yg nak ambik Sain Tulen. Tapi aku tetap dng vokengg tuh.Sbb? Aku takot SPM nie.Orang cakap susah. Subjek teras tuh ade 6. BM BI SAIN TERAS AGAMA SEJARAH MATH *cukup 6 kan? Dan enam-enam tuh semua jenis aliran blajor mnde yg same ^^ cume berbeza : [FiziKimiAddmathBio] [Perinsip Akaun AddMath ICT/Ekonomi asas] [Seni Perdagangan Tamadun Islam] <-- tu je bezenya kann? haha ^^ mne senang?? pffrrtt ;> Mne ade senang lau tak bljor. ^^ 

mulut comel : tak bljor sain lagi,dah ckp susah!! puuihhh blah lah.Baik x yah bljor.
Oh yah! aku tak ambik sain sebab hati aku rase tak sedap! mcm sain tu tak sesuai dng aku -,- well aku kan ade sixth sense~ kau hade :p lagi pon result PMR aku mcm tak sesuai je dah le dulu mse PMR aku banyak main-2 online 24/7 hours kalah 7eleven. :p Jadi keputusan aku, aku dah letakan Vokengg di atas Sain Tulen :p lgi ponn Vokengg aku ICT~ fav aku :p Btw,mak aku tak kesah aku pilih mne-2 sbb dia nak aku pilih ape yg aku buleh bawak nnti! Ayah aku pon same tpi karang dia nak BM BI MATH SN SEJ!! kompom kan A sbb dia nak aku masuk APMM! bhg pejabat pulaks tuh!! Oip bedah,kau tahu tak gaji brpe sebulan?? RM1,500~ buleh aku shopping sorang-2 ^^ *kuat berangan dan kuat makan betoi aku nie hahax peeaachhh*

Okeng,dah nak dekat pukui 11 pm~ aku nak tidoq lew karang lewat pi sekolah mampuuihhh cekk pfffrtttt. ^^

tahun nie,ramai budak pakai beg kaler pinkk! shooo cunggg ppuuuihh :p



Written by me at 22:54 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>