The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

C-1-2

Hyep guysgays! Sekrang dah pukul 12 lebih pagi! aku nantuk nak tido... tapi blog tak siap header =/ esok pagi aku buat header lepas packing barang untuk berambuhh ^^y Orait,nie last posto aku minggu ni dan 3minggu lagi aku akan update lagi. choopp! choopp ade ke orang tnye? hee,keyboard aku ni selalu buat aku malu ;'p 

C-1-2 :- Act,tu nama dorm aku.Okengg! Kat dorm aku ade 14penghuni dan 2 kosong! so,aku harap esok/rabu adelah lagi budak baru ^^y. 14 penghuni tuh terdiri dari pada 2orang form 5 (senior) and 14 form 4 (setaraf). meh aku kenalkan dorang dekat kome. Tapi maap le peshbuk dorang aku tak mintak.Hee maluww ^^.

- K1-: Hanie.
- K2-: Kak Ati.
- K3-: Hidayah.
- K4-: Kak Fatin.
- K6-: Nana.
- K8-: Bella.
- K9-: Ummi.
- K10-: Alissa.
- K11-: Sue.
- K12-: Fatin.me here! 
- K13-: Aqila.
- K14-: Nisa.
- K15-: Ain.
- K16-: Nina.
Bhaha,lawak je aku list kan semua!! ;'> dorm aku pada mulanye x ramai pon org first aku masuk ade 4 org je termasuk aku.2 akak form5. Sorang Alissa,dan sorang lagi aku ^^Y.Mase tuh quite quiet! bhaha xD ayat aku mmg mcm org BI x A. =/ ;'>Lepas raya cina tuh,ramai budak masuk kat dorm aku...Siyes rase beshh tpi sebelum cuti raya cina tuh ade lagi budak baru masuk nama dia Nana dng Bella.Hehe tertinggal pulaks. Masa hari ahad tuh, aku datang-2 tengok katil semua dah mcm ade org baru okeng nice. Tapi....... katil kat atas aku tade orang :'/ sedihh. Then esoknye,ade budak baru masuk kat kelas aku nama dia Sue. Dia stay kat atas katil aku hoyeaaa ^^y Dia, sekepale dng aku hoyeaa sepp sikit ;'> geng karok aku :) Btw,kat dorm aku bnyak budak Perdagangan a.k.a Perd. Ocenggg untungkann ;'> kaus aders kers? *winkwink.

Aku ada cerita sedih :'/ 3minggu aku taley baliks. Woo rindu peshbukk,rindu twitter,rindu blog, rindu................. bhaha ^^'/ ehh,homework aku taa siap lagi? aku punye fail tertinggal kat mane tah sebelum balik. Dalam tu mcm-2 ade! yg penting borang biasiswa ><' okengg tape esok aku dtg le awal.Cari Fail tuh.#gaya penceritaan itu,bagaikan sekolah kecik behhhh!But don't warrie warrie. This Fatengg lew ^^ insyaAllah buleh jumpe fail tuh kanss. 

Cuti ni aku balik kampung jer 2hari. Bosangg er sbb aku tade geng ><' daa le tade geng! terlepas puloks nak lawan game :'/ dng cape? lalala~ *mugs di telinga* Terukir di bintang tak mungkin hilang cinta ku padamu~
Tweets aku harini bagaikan meminta kaki dia hadapan PWTC! whateepishh jiwang bhaii. Buat malu Hidong jer ;'> 


Written by me at 02:02 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>