The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Oh Boyfie~

Hey! Hyep Hoi!! bhaha kuang ajor ;">
^^y my title mcm tarak buleh nak belah ann ann. Hari nie aku nak tell share something kat korang nie~ Bacalah bacalahh. =/ pilishhhh *muka annoyingomeii* aku taw lew kome ade boyfie, haha aku pon tade :D bhaha taley nak geng dengan aku ;p sape single? sepp sikit.Sikit je,sbb aku nak sepp bnyak dengan anak Tan Sri. xD -end the stupid conversation here pilshhh -

Straight to the point. Aku rase semua org ade hati dan perasaan. Except aku im admit it :"> ade org cakap aku alien sbb tade hati dan perasaan oemmjeyy.How can mcm tuhh? #Godaii lantakan dia. Biarkan perkataan itu berfikir sendiri. HARAP MAKLUM. TQ \^^y

Aku....
naa share kat kome taste aku bhaha. Meh lew bace mne tau kot-2 ade bhaha puihh# Mampos pon tak layan kann ;'> Everyone ade taste yg tersendiri,so yg di pertikaikan apa yg aku nak share. Lau ade yg sama tuh  mehh le sepp ;'> act,aku sje nak share mcm nie coz hari ni aku feeling-2 love. Bhaha #kaydiam.

i kann,i nakk boyfie yg ~
anak kepada Tan Sri. Boleh dpt ducati sebijik ^^. Melampaww betui.Act, aku tak suke ade boyfie nie. Sbb aku lebih suka kepada Special Friend! (boy) lah. u know y? think la sendiri. Oh yeahh,lau nak pangkat Special Friend (boy) aku mmg susah nak dpt pangkat tu dari aku.SBb aku perlu kawan yg berpangkat seperti itu dengan memenuhi kretiria *ejaanabaikan* yg aku listkan. :-

-Sekepale dengan aku.
-Suka layan gila aku.
- Ikhlas kawan dengan aku.
- Akan selalu share prob ect,dekat aku ! *tiada rahsia*
- Kau belanje aku,aku belanje kau. *adil*
- Selalu teman aku men game. *jadi partner kalah time lawan* <-- penting*
- Meshti terer MATH! boleh ajar aku. aku dale mengong sikit math nie :'>

Special Friends is Forever.
But Boy Friends ? who knows :'>

Special Friends (girl)? kau tengok gambar dia kat tepi tuh!! aku dah jumpe ;'> 
lau ade yg nak jadi cemtu? sorry ambik bhg lain ;'> ayat aku tak buleh blah? tpi itu yg tersurat.

locker aku mcm zoo,mcm-2 heiwan ade.Aku perlukan heiwan-2 lain untuk melengkapkan zoo aku.So,bagi lew aku heiwan-2 tuhh plishhh ^^


Written by me at 23:30 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>