The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Forever Young~







Hyeppp guysss ^^Y

~bunyi cengkerikkk.

Errr, -.-' okeyss.Dah lame aku tak update kanss. So, aku rase mcam malas nak update!! Uruguayyy haha berrrrrrrrrrrrrrr -,- selepas sebulan baru aku dpt online. Hooyerrryy xD tapikansssss aku tak excited puns nak onlines :D siyes wacakap lu. bhaha.five weeks tak balik sini aku bukan nak gedik online. Cuma nak chat dng 'dia' who dia? nee not to know sbb hari ni aku rase tak suka dia dah. You know why? sbb dia tuh baik sangat dengan aku?? opcoz tidak! aku tak kenal dia lahh. haha peliks sungguhlah lau aku suka dia. Btw,entahhh. Okeys lantaks kansss. Lagu baru aku yg 1st tuh akan terangkan ^^Y

Tadikan masa mak aku ambik aku balik,.Kitaorang pergi shopping. Hahaha.Ayah aku nak belikan aku jam baru. Mak cakap tak yah belikan jam untuk aku sbb aku dah ade jam. Then bila aku dengar aku cakap kat ayah aku yg jam aku ilang ~dan-2~ act,mmg ilang pon! Jam aku ilang sebelom hari pekser!! how sh!t. Kayy fatenggg no merabans here plishh. ^^Y Tapi aku gerams betul la,asal jam aku kau nak ambik! bukan lawo pon. G-Shock ungu yg tercabut pon kau nak sapu. Errr. how saddd. Lau nak ambik pon,ambik la lepas aku pekser. Spoill moo aku. Eiiisyeehh. Back to the story,Masa aku ckp kat ayah aky yg jam aku ilang,aku ingat kene marahhh, Phewwww,nasib x kene marah! ^^Y hoyeaa aku dpt jam baru yuuhuuu.Kalar ungu pulaks tuhhh weeeyuwwww sukenyeee xD thanks ayah <3 

 Okey,back to march ^^Y act banyak lagi aku nak setokry dengan kome.Tapi aku nantuks :D 
well nak tido for a weeks. Sleeping beast :D hee. Orait bubye ;'>

Written by me at 00:05 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>