The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

De' Hostel

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

alah dah macam pemberita pulak hihi.De'hostel demam ape aku tibe-tibe nak update pasal hostel nie -.- haha nvm. Aku nk story sikit pasal rumah number dua aku ni a.k.a banglo setinggan.Comelkan nama dia.Comel ke? kejap tolong bagi aku fikir selama empat ke tiga tahun. Aku stay kat blok C . dorm nombor C-1-2 <-- dorm last sekali haha. Last-last pon tempat dia cukup terbaik :B 

Dalam dorm aku ade 13 org je form 4 jelah.Dorm aku bapok gila hapeningnya.Lembu pon boleh sawan duk situ. Dorm mate aku semua masuk air punya mangkuk haha.Nak aku kenalkan? haha pon boleyy :B



  
berdiri - Nana Ain Anis
duduk - Kecik Bella Lysa
Ummi Salmah


Suhaili Syahirah


Ini je yg dapat aku kenalkan kat korang lagi 4 org termasuk aku.Gambar dorang tade .Harap Maaf hehe.Seriously aku dah sayang dorm ni haha.Aku harap tahun depan boleh satu dorm dng korang tapi apakan daya.Aku hanya merancang! Allah yg menentukan.Next year i got to hijrah ke another school.So harapan nak satu dorm tu satu dream haha at least,aku dah satu dorm dng korang hihi.

Okeng lah aku nak siap-siap gi Bazaar dng Bestie Ketiak Busuk aku.Ok Bye .Lau pergi Bazaar ingat aku :B






Written by me at 16:56 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>