The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

De' Ramadhan.


Assalamualaikum...
and hye everybody :">

Hah, amacam Ramadhan tahun nie? nak nak lagi hari first Ramadhan.Oh yeah,aku dah lama tak update adela
nak dekat 4-5 bulan tak update! omjayy 4-5 bulan tak update? dasar blogger tak gune. Hehe.
Huh! Act,aku bukannya blogger yg tak guna.Aku blogger yg pemalas jer. Hihi. Di sebabkan bulan Ramadhan ni setan-setan semua dah kene ikat kat neraka. So,hati aku ni rajinla pulak nak Renovate beblog aku yg terbusuk nie. Ehh kejap! Ohhh selama ni,selama aku Malas nak update blog ni semua hasutan setan-setan ya! 
Cihh! tak guna. Fuhh,baru aku tahu sekarang puncanya kenapa aku malas. -.-
Oh ya,korang semua apa khabar? cehh sejak bila aku caring dengan korang nie hehe. Tadi berbuke korang makang gapo? mesti sedap ann hihi. Ermm esok aku dah balik hostel ohh itu untuk hostelian :p aku extend lew, plishh jelly kepada sesiapa yg tak boleh nak extend tu :B pishh yunk. Oh first Ramadhan aku pergi bazar dng kawan-kawan aku hoho,selalunya first Ramadhan ni org akan menyemakkan diri di Bazaar Ramadhan. Kann? tapi tadi tak ramai org pon. Haha maybe dorang berniaga / membeli belah pada hari esok agaknya. <-- sesuka hati aku je nak buat andaian sendiri.
Oklah,time dah limit aku nak tido esok Sahur.Goodbye and Assalamualaikum =)



Jgn lupa baca doa bangun tido sebelum sahur dan jgn lupa niat puasa.


Written by me at 01:15 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>