The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Le' Raya

Hellows and Assalamualaikum.

Tonight i did like to talk about raya.Raya? cepat sangat ke aku nak bukak story nie? ala biarlah aku nak story pasal raya esok aku tak dapat nak story pasal raya.Yela esok balik hostel Ishh ishh kesian kau hostel ramai org tak suke kau.Tak suka tak suka pon dorang tido gak kat kau. #Termasuk aku.

Ermm,These year tak silap aku theme polka dot kann? so,theme baju aku tahun ni polka dot juga tapi yg bestnye tahun nie aku tak de baju kurung. a.k.a cloth cage. <-- kejadahnye. Seems aku tak berape nak gemor dng baju kekurungan ni,these year aku pakai blouse yg polka dot dng kain. Haha tapi dia tak nampak mcm baju kurung pon.Sokenglah janji bukan baju kurung Haikkk marapu apa nie -.-

Tengok blog aku nie! Gelap semacam je.Maklumlah aku ni malas nak bayar bill leterik.So,lampu-lampu neon ini je la aku guna untuk bagi terang sikit blog aku ni. Sebab itu lew tulisan kat blog aku ni striking-2 colournye.  
Baju raya aku warna kelabu tahun nie. No wonderlah kenapa perangai aku mcm kelabu je :p Banyak jugak lha kelabunya,termasuk kasut beg and so on.Aku raye tahun ni pon kat kelabu? <-- apa tu? 
*Yawnnin' Aku dah mengantuk ni,sampai sini jela story aku yg merabans pasal raya. Jgn risau ade part two three nye.Ehh,ade ke yg nak bce blog aku nie? perasan betoilah kau nie markonah .Oklah Joyah dah bising nak tido. oip kelabu ade ke kena mengena ke? kbai & Assalamualaikum.  =">

Ehemm,dahh pergi tidoq esok susah nak sahur. 

Written by me at 23:29 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>