The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

HOLiDAYS ~



Assalamualaikum ~ 

Cuti sekolah nie , korang pergi mana ? ...
Cuti sekolah ni , satu buku pon aku tak sentuh , dalam list to do HOLiDAY tulis nak study and nak cover mana-mana subjek yang lemah. Tapi aku pergi cover mukabuku daa hewhew. 

november.
26 - Balik kampung .
27 28 29 - Malacca 
back to December.
1- 26 - Tution + Hangg Out.
27- 31 - Putrajaya . (prepare barang nak sekolah )
january 2013
1-7 - im moved to my new house . im gonna miss manjung :/ and him .

For my Birthday , ayah aku tanya  nak hadiah apa ? aku tak tahu nak hadiah apa ? 

moto ? ade . Fone ? ade . Lappie ? ade . semua keperluan aku ade tak tau nak apa. Mungkin ticket ke k o r e a ??  Hhehe . Tak kan . Aku nak pergi sana guna duit aku .Baru best ;p nak kereta boleh ? haha maap umur tak cukup xD ehh apa aku meraban ? Ok la aku nak kemas-kemas barang nak hantar kat rumah lagi satu ( selangor )Nanti balik kampung nak kena bawa sekali barang tuh haha. Maklum la dekat jea rumah dng kampung :B


GoodLuck SPM to SPM candidates . Not for PMR candidates . For UPSR candidates , wish happy result. Aku benci UPSR :)  Bye Bye 

Written by me at 15:51 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>