The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Hangout With BFF

Assalamualaikum :)

Last Friday, aku hangout dengan BFF. Hhaha lama gila tak hangg cemgini .Last hang time cuti haritu.
So,bila dah dapat hang out ! Kami hang out puas-puas. dari 12:45-5:40 pm! Melampau betui! hikhik. Masa kat Aeon aku cadang nak beli baju ,kasut , kedai hhahah tapi tak beli sebab takde taste aku !! me sangat cerewet ! 

Moment yang paling aku suke time, snapo kat photo booth. Gila la best ! Lau korang tak caye try la. Lepas try pasti nak try lagi ! Aku promete ni .Harap pihak Aeon bagi komisen !! hikhik. First kene guna 12 token untuk guna Photo Booth ni. 1 token = RM 1 . Kalau 12 token,Rm 12 la yee :p RM 12 ? agak mahal la juga tapi berbaloi :) di sebabkan kami bertiga! kami share duit. Kira sorang RM4 . Namun gambar dia 2 sahaja. Jadi kami mengambil keputusan untuk snapo lagi. So RM 8 sorang! ekek. Sila ketepikan harganya kerana keseronokan menconteng gambar dapat mengubat harganya :p 
Kann aku cakap! Best. Korang boleh conteng apa yang korang nak!
Nie, BFF aku ! Fokus betoll !:)

Hasil gambar tu. Yg besar tu dah di kerat dua. Yang kecil tu lebih! Kami potong 3 bahagian.
Btw, thanks
Cadbury . Sedap ooo, fav pulak tu :">
So,gambar gambar tu kami buat kenang-kenangan ! Emm aku dah nak pindah! Jadi susah la nak hang sesamew. Lagi pon tahun depan SPM! Yeaa spm! Masing-masing akan buzy! Tapi lepas SPM! Masing-masing tak buzy! Mungkin . Hhaha :) Dun't worrie bila aku balik asrama! Aku datang Manjung :)

im hope dapat lepak kat Aeon dengan dia. im just hope! Okeyy. Hhaha sengal la kau ni Fatin .

Written by me at 14:18 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>