The Beautiful Grey
ENTRY ABOUT LINKS STUFFS NEWER OLDER +FOLLOW

Ingat saya lagi ?
Assalamualaikum & goodmorningafternooneveningnight 

Hello, ingat saya lagi ? hhaha maaflah lama tak update adelah lebih kurang duabulan. Heee :')
Biasalah budak asrama yang malas nak sentiasa update bila time balik,lagi pun saya tak tahu nak update apa. Hihikk. K hari nie nak talk pasal apa ? oh yah. Memandangkan bulan nie bulan exam. Mid year exam. kita cerita pasal exam la yee. <-- intro kali ni nerd doe. Hhaha hasil sapaan cinta hati. erkk jiwang emm ;p

Memandangkan masa tidak mengizini kerana battery lappy saya tinggal 27% saja. Saya cuma nak cakap exam kali nie memang betul-betul tafff :B macam exam SPM pulak.Dahlah tak stadi / revision . Hihi ,oh ya.Minggu ni saya balik ! even bukan minggu balik tapi saya mintak balik kerana saya alergic. *act,ini semua alasan,alasan. :p tapi rasa menyesal juga sebab balik, kerana saya tak stadi pun kat rumahh. Onlineeeeeeeeeeee je kerjanya. emm .Nvm, takpe malam esok time prep saya stadi sungguh-sungguh.

Haritu,korang pergi tak PWTC ? kann ade pesta buku. Hehe best tahu. Banyak buku,sampai tak tahu nak beli yang mana satu. Dahlah semua saleee / discount .. memang mata tak tahu nak beli apa. ehh ? mata ke yg beli emm. Dahlah tu maraban saja. Oklah sampai sini saja, in shaa Allah cuti panjang nanti saya update. Btw ;

Goodluck Midyear exam.
to all my reader n follower.

Written by me at 15:16 | 0 Grey(s)
<$CommentPager$>
<$I18NCommentAuthorSaid$>

<$BlogCommentBody$>

<$BlogCommentDeleteIcon$>
<$CommentPager$>

<$BlogItemCreate$>